12 Mayıs 2014 Pazartesi

4 Simit Lokmalar Günün Fotoğrafı Seçildi

Simit Lokmalar / @ptk_food  #ptk_food

Simit Lokmalar / @ptk_food  #ptk_food

Simit Lokmalar Günün Fotoğrafı Seçildi
Simit Lokmalar tarifimin fotoğrafı instagram hesabımızda günün fotoğrafı seçildi. @ptk_food Topluluğunun #ptk_food etiketiyle seçmiş olduğu fotoğrafımız kolaja dahil edilerek bize sevinç kaynağı oldu.
Bu sevinçli haberi sizlerle de paylaşmak istedim. Ayrıca belki instagram hesabımızı takip etmek istersiniz.
Aşağıdaki linki tıklayarak hem yemek fotoğraflarımızı hem de diğer kategorilerde günün fotoğrafı seçilen fotoğraflarımızı takibe alabilirsiniz. Teşekkürler, sağlıcakla.

Follow @yemekdeyemek_net

4 yorum:

  1. çok güzel bir foto gerçektende. ama ben instagram için tıkladığımda takip et butonunu göremedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nursevin abla, o butonu tıklayınca açılan sayfadan kendi hesabınıza giriş yapmış olmanız gerekiyor. Giriş yapılmamışsa "follow" butonu çıkmıyor. Zaten ben sizi instagramda takip ediyorum, en son mısır unlu poğaça fotoğrafı koymuşsunuz. Şimdi oraya yorum bırakırım. Giriş yaparsanız ordan takip edebilirsiniz. Çok teşekkür ederim, saygılar.

      Sil

Yemek de Yemek 2014. 5846 Sayılı "Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre "yemekdeyemek.net" içinde yayınlanan tüm fotoğrafların, grafiklerin ve yazıların hakları saklıdır. Tamamen, kısmen veya değiştirilerek dahi olsa, izinsiz ve kaynak gösterilmeden, hiçbir yazılı ve dijital medyada yayınlanamaz, çoğaltılamaz ve dağıtılamaz - Blogger Destekli

Tasarım-Değmesin Yağlı Boya