30 Kasım 2016 Çarşamba

0 Lezzet de Lezzet


İnsan belli bir yaşa geldikten sonra kilo vermekte oldukça zorlanıyor . Ben de tam bu durumdayım artık . Göbek aldı başını gidiyor dersem yanlış olmaz. Bu nedenle özellikle un ve şekerden uzak durmam gerekiyor . Bunu söylemek çok kolay olsa da eyleme geçirmekte zorlanıyorum . İşte bu nedenle unsuz ve şekersiz tarifler arayışına girdim. Hem lezzetli hem de sağlıklı tarif bulmak çok zor. Bayağı bir uğraşıdan sonra tam da istediğim kek tarifleri buldum. Lezzet.com.tr'de onlarca kek tarifi var. Benim yapmak istediğim tarif az malzemeli ve oldukça pratik bir tarif . Bu tarifi ilk fırsatta yapacağım . Böylece hem göbek büyütme korkum olmayacak hem de sağlıklı ve lezzetli bir kek yemiş olacağım . 
Aslında bir erkeğin önüne hangi keki koyarsanız koyun yiyecektir. Ben de eskiden öyleydim diyebilirim. Ama geçen hafta gömleklerimin iyice dar gelmeye başladığını fark ettim . Malum kilo vermek ve göbek inceltmek pek de kolay değil . Sağlıklı tatlı tarifleri bulmak hiç kolay değil . Neyse ki bu tarifi buldum. Siz bu lezzetli kek tarifini çocuklarınız için de yapabilirsiniz . Böylece hem tatlı isteklerini gidermiş hem de sağlıklı beslemiş olursunuz. Başta unsuz ve şekersiz kek mi olur diye düşünebilirsiniz. Ama tariflere bakıp malzeme listesini kontrol edince bunun mümkün olacağını hemen anlıyorsunuz. 
Siz siz olun benim gibi sağlığınızdan ve lezzetten ödün vermeyin. 😉
Şimdiden afiyet olsun . 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek de Yemek 2014. 5846 Sayılı "Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre "yemekdeyemek.net" içinde yayınlanan tüm fotoğrafların, grafiklerin ve yazıların hakları saklıdır. Tamamen, kısmen veya değiştirilerek dahi olsa, izinsiz ve kaynak gösterilmeden, hiçbir yazılı ve dijital medyada yayınlanamaz, çoğaltılamaz ve dağıtılamaz - Blogger Destekli

Tasarım-Değmesin Yağlı Boya