11 Aralık 2014 Perşembe

0 Beties Özel Cupcake Kurabiye ve Pasta Tasarımları

ÇİKOLATA SEPETİ

Geleneksel kız isteme merasimlerinde götürülen klasik çiçek çikolata yerine gelin bir farklılık yapın ve şık Çikolata Sepeti tasarımlarından oluşan çiçek figürlü bir model seçimi ile muhteşem bir görselliğe imza atın. Böylece hem müstakbel eşiniz daha mutlu olacaktır hem de sizin en özel gününüz daha şık bir görsellik eşliğinde tamamlanacaktır. Aynı zamanda Lezzetli Toplar yada kurabiye konseptini düğününüzde konuk masalarında da kullanabilir ve misafirlerinizin düğün öncesi ağızlarının tatlanmasını sağlayabilirsiniz.

Genelde aile arası yapılan nişan törenlerinde mutlaka misafirlere takdim edilen sunumlar özel seçilmiş olmalıdır. Bu gibi durumlarda sizlere tavsiyemiz, mükemmel lezzete sahip Cupcake seçeneklerini değerlendirmeniz olacaktır. Bir kutu içinde model seçimine göre 10-20 adet cupcake bulunmakta olup, davetli sayınıza göre adedi arttırabilirsiniz. Ayrıca Nişan pastanızı Aşk temalı özel Tasarım Pasta modellerin tercih edebilir, sizler için en özel anı daha da özelleştirebilirsiniz. Günümüzde insanların özel günlerine daha fazla anlam yükleyecek çok şık sunumlu Kurabiye ve Pasta çeşitleri tasarlanmıştır. Sizlerde bu seçeneklerden birini tercih etmekle, karşınızdaki kişiye ne kadar değer verdiğinizi göstermiş olacaksınız.
Yani sırf seni hatırladım düşüncesini oluşturup, her zaman alınan bir çiçek almak yerine, daha özel ve kişiye hitap eden figürlerin bir araya geldiği görsel bir sunum ile daha çok etkileyici olacağınızdan emin olabilirsiniz. Seçeceğiniz ürünün içeriğini istediğiniz şekilde değiştirebileceğiniz gibi, ister tek bir çeşit üzerine seçim yapabilir isterseniz de Temalı Parti Paketleri seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek de Yemek 2014. 5846 Sayılı "Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre "yemekdeyemek.net" içinde yayınlanan tüm fotoğrafların, grafiklerin ve yazıların hakları saklıdır. Tamamen, kısmen veya değiştirilerek dahi olsa, izinsiz ve kaynak gösterilmeden, hiçbir yazılı ve dijital medyada yayınlanamaz, çoğaltılamaz ve dağıtılamaz - Blogger Destekli

Tasarım-Değmesin Yağlı Boya