5 Haziran 2014 Perşembe

2 Beties İle Farkı Yaşayın

Beties
Beties İle Farkı Yaşayın


                  Beties sıradan olmamasının yanında ilgi çekici firmalardan biri haline geldi kısa zamanda. Çünkü ülkemizde çok da alışık olmadığımız bir iş yapıyor. Nedir bu? Çikolata ve pasta tasarımı. Özellikle bu işi internet üzerinden profesyonel bir şekilde yapan güvenilir firma sayısı da oldukça az iken Beties her gün milyonlarca kişiye hizmet vermeye devam ediyor. Sizler de hemen Beties fırsatlarından yararlanabilir ve Beties farkına ve kalitesine kendiniz şahit olabilirsiniz.


Beties

Beties sizler için çikolata sepeti siparişi, pasta siparişi ve Cupcake siparişi hizmetlerini vermesinin yanında bu konuda oldukça hızlı da davranıyor. Aynı zamanda site içerisinde örnek ürünler bulunsa da bu örneklere bağlı kalmak zorunda da değilsiniz. İstediğiniz ve sitede bulunmayan bir tasarım da en kısa zamanda hazırlanıp oldukça uygun fiyatlarda sizlere sunulabiliyor. Tabi ki bunun yanında yine birçok firmanın yapmadığı kurumsal  çikolata topları siparişi hizmeti de veren Beties her gün ön plana çıkmaya ve ilgileri üzerine toplamaya devam ediyor. Bunun yanında isterseniz hediye pasta hizmeti ile sevdiklerinize küçük sürprizler de yapabiliyoruz.

Beties

Sadece hediye pasta siparişi değil özel günleriniz için şeker ve kurabşiye tasarımlarınızı yaptırabileceğiniz en kaliteli mekan Beties'tir. Sevdiklerinize gönül rahatlığıyla hediye alımları yapabilir pasta veya kurabiye tasarımları hediye edebilirsiniz.. Beties'e güvenebilirsiniz..
T: 0216 611 2 611
F: 0216 611 26 17

2 yorum:

  1. Ya ne kadar güzel şeyler..Özellikle ilk pastada kendimi buldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok güzel şeyler var. İlk pasta ise harika, okuldan bir arkadaşım defalarca açtırdı bu pastayı. Keşke yapabilecek yetenek olsa. Eh belki ilerde eşim pastacılık kursuna gider, ben de ondan öğrenirim.
      Teşekkürler.

      Sil

Yemek de Yemek 2014. 5846 Sayılı "Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre "yemekdeyemek.net" içinde yayınlanan tüm fotoğrafların, grafiklerin ve yazıların hakları saklıdır. Tamamen, kısmen veya değiştirilerek dahi olsa, izinsiz ve kaynak gösterilmeden, hiçbir yazılı ve dijital medyada yayınlanamaz, çoğaltılamaz ve dağıtılamaz - Blogger Destekli

Tasarım-Değmesin Yağlı Boya